Teenus

Korterite kapitaalremont

1.

Korterite kapitaalremont on teenus, mis muudab vanad ja kulunud korterid taas kaasaegseteks, funktsionaalseteks ja esteetiliselt nauditavateks eluruumideks.

2.

Konsultatsioon: Alustame konsultatsiooniga, kus arutame teie soove, eelistusi ja eelarvet. Koostame hinnapakkumise, tööde graafiku ning jälgime selle täitmist kogu remondi vältel.

Lammutustööd: Vanade viimistlusmaterjalide ja seinte lammutamine vastavalt vajadustele. See hõlmab põrandakatete, seinte ja lagede lammutamist/puhastamist vanadest materjalidest.

Elektritööd: Vajadusel uuendame elektrisüsteemi ja paigaldame uue elektrikilbi, sealhulgas uued kaablid, pistikud ja lülitid, valgustid.

Santehnilised tööd: vana ja amortiseerunud torustiku eemaldus, uue torustiku paigaldus vastavalt vajadusele.

Seinte ja lagede viimistlemine: Uute seinte ja lagede ehitamine, viimistlemine.

Põrandate renoveerimine: Põrandakatete paigaldamine vastavalt teie soovidele, olgu selleks parkett, laminaat, keraamilised plaadid või muud materjalid. Sealhulgas piirdeliistude paigaldus.

Köögi ja vannitoa remont: Köögi ja vannitoa uuendamine, sealhulgas köögimööbli, köögitehnika, vannitoa keraamiliste plaatide ja sanitaartehnika paigaldamine.

Siseuksed ja aknad: Uute siseuste ja akende paigaldamine.

Vanade korterite renoveerimisel tuleb sageli olla valmis ka ootamatusteks – renoveerimistööde käigus võib tulla üllatusi, mida enne ei näinud või ei olnud võimalik hinnata. Seda peidetud konstruktsiooni, vana veekahjustuse või mõne muu asjaolu näol – me leiame lahenduse, see pole meie jaoks midagi uut.

Küsi pakkumist

Kõige parem on helistada ja küsida otse meie projektijuhi käest – Erkki Kubpart

 

Meile saab ka kirjutada kui vajutate allpool olevale nupule.